Pametnejši Simčki - še bolj čudne zgodbe

Izide 5. septembra!


Obišči The Sims 4 infostran

Od zadnje objave na forumu je minilo že 23 dni!

Obišči forum in znova načni debato!
(najnovejše objave na forumu lahko vedno preveriš na dnu spletne strani)

The Sims Slovenija > The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats

Na SimsFans so objavili nov vodič, tokrat je le ta namenjen stuff pack-u The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats.

Preberi si The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats vodič (prevedeno z Google Translate)

Ponovno je tu zabaven opis The Lazy Game Reviewer-ja. Ogledate si ga lahko na spodnji povezavi.

Oglej si video opis The Lazy Gamer Reviewer-ja

Spodaj si lahko ogledate The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats slike, ki so bile objavljene ob izidu igre.

 

Potopi svoje zobe v najslajši stuff pack do sedaj!

Ta prijetna ponudba dodaja več stvari kot smo jih kdajkoli videl v stuff pack-u, ki igralcem omogoča, da prilagodijo svojo The Sims 3 igro v ustvarjalnih in edinstvenih novih načinih. Ponuja širok spekter vsebin, vključno z dekorjem, pohištvom, modo in pričeskami, igralci lahko dodajo malo Katy Perry-jevega sloga soseskam in mestom svojih simčkov ali dramatično spremenijo svoje svetove v popolno konfekcijo sladke blaženosti. Prav tako so v ta stuff pack vključena tri popolnoma nova in v celoti zgrajena prizorišča ter posebno snemanje Katy Perry-jevega hita “Last Friday Night (T.G.I.F.)”, v Simlish-u, jeziku The Sims.

“V The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats boste dobili vse moje priljubljene izbire iz turneje California Dreams in to vse v enem paketu! Preoblečete se lahko tolikokrat, kot sem to storila jaz na turneji,” je dejala Katy Perry. “Vsi rekviziti so tako sladki in zabavni – vaš svet lahko spremenite v virtualno Candyfornia™!”

V The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats bodo igralci imeli popoln dostop do Katy-jeve Candyfornia™, virtualnega sloga, vključno z novimi prizorišči, več oblekami in več predmeti. Od jumbo velikosti dekorja sladkarij do s sladicami-tematsko opremo, kot so banana split zofa in Cupcake vrtljivi stol, The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats je edinstvena izkušnja, ki v celoti zajema duh Katy Perry.

Poleg tega je bila zbirka Katy Perry pregrešno sladke virtualne mode in pričesk dodana v igro za igralce, da bodo lahko dodatno razširili garderobo svojih simčkov. Nove sladkorno-okrašene silhuete, tortasti trakovi za lase in poprovo potiskane obleke so samo primeri edinstvenih stilov, vključenih v ta stuff pack.

Igralci bodo prav tako podjetni na novih ozemeljih, s tremi novimi prizoriščih, ki so v celoti zgrajeni in pripravljeni, da se dodajov simčkovo mesto. Simčki se bodo ohladili v Patty’s Natural Baths, sladkem novem sosedskem bazenu, ali preživeli dan na prostem z obiskom parka BonBon Lawn. Simčki lahko celo postanejo socialni po dnevu zabave na soncu z preživljanjem kvalitetnega časa na lokalni mestnem zbirališču, Cake Pleasure Dome.

Za vse tiste, ki še niste lastniki omenjenega Stuff Pack-a, ali pa ste lastnik digitalne verzije, spodaj si lahko ogledate celoten ovitek The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats.

Na voljo sta novi Sweet Treats sliki:

Na voljo je že nova Sweet treats prikolica:

 

Pojavili sta se dve novi Sweet Treats sliki:

Na voljo je nova konceptna slika:

The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats nagradna igra!
Objavil/a Tancy dne v kategoriji The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats | Komentarji (0) | Sponzor nagradne igre je spletna trgovina Igabiba |

Čas je za novo nagradno igro! Tokarat bomo podarili prihajajoči stuff pack The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats. Sodeluješ tako, da klikneš na spodnjo povezavo, odgovoriš na vprašanje ter vneseš vse potrebne podatke.

Nagradna igra traja od tega trenutka dalje!

Sodeluj zdaj!