Pelji svoje Simčke na kampiranje in raziskovanje okolice!
ŽE NA VOLJO!


Klikni sem za več informacijPametnejši Simčki, še bolj čudne zgodbe
ŽE NA VOLJO!


Obišči The Sims 4 infostran

Po cenejše igre v IgabiboOb nakupu katerekoli igre v spletni trgovini Igabiba

uporabi kupon SimsSlovenija za 2€ popusta!

The Sims Slovenija > The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats

Na SimsFans so objavili nov vodič, tokrat je le ta namenjen stuff pack-u The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats.

Preberi si The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats vodič (prevedeno z Google Translate)

Ponovno je tu zabaven opis The Lazy Game Reviewer-ja. Ogledate si ga lahko na spodnji povezavi.

Oglej si video opis The Lazy Gamer Reviewer-ja

Spodaj si lahko ogledate The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats slike, ki so bile objavljene ob izidu igre.

 

Potopi svoje zobe v najslajši stuff pack do sedaj!

Ta prijetna ponudba dodaja več stvari kot smo jih kdajkoli videl v stuff pack-u, ki igralcem omogoča, da prilagodijo svojo The Sims 3 igro v ustvarjalnih in edinstvenih novih načinih. Ponuja širok spekter vsebin, vključno z dekorjem, pohištvom, modo in pričeskami, igralci lahko dodajo malo Katy Perry-jevega sloga soseskam in mestom svojih simčkov ali dramatično spremenijo svoje svetove v popolno konfekcijo sladke blaženosti. Prav tako so v ta stuff pack vključena tri popolnoma nova in v celoti zgrajena prizorišča ter posebno snemanje Katy Perry-jevega hita “Last Friday Night (T.G.I.F.)”, v Simlish-u, jeziku The Sims.

“V The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats boste dobili vse moje priljubljene izbire iz turneje California Dreams in to vse v enem paketu! Preoblečete se lahko tolikokrat, kot sem to storila jaz na turneji,” je dejala Katy Perry. “Vsi rekviziti so tako sladki in zabavni – vaš svet lahko spremenite v virtualno Candyfornia™!”

V The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats bodo igralci imeli popoln dostop do Katy-jeve Candyfornia™, virtualnega sloga, vključno z novimi prizorišči, več oblekami in več predmeti. Od jumbo velikosti dekorja sladkarij do s sladicami-tematsko opremo, kot so banana split zofa in Cupcake vrtljivi stol, The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats je edinstvena izkušnja, ki v celoti zajema duh Katy Perry.

Poleg tega je bila zbirka Katy Perry pregrešno sladke virtualne mode in pričesk dodana v igro za igralce, da bodo lahko dodatno razširili garderobo svojih simčkov. Nove sladkorno-okrašene silhuete, tortasti trakovi za lase in poprovo potiskane obleke so samo primeri edinstvenih stilov, vključenih v ta stuff pack.

Igralci bodo prav tako podjetni na novih ozemeljih, s tremi novimi prizoriščih, ki so v celoti zgrajeni in pripravljeni, da se dodajov simčkovo mesto. Simčki se bodo ohladili v Patty’s Natural Baths, sladkem novem sosedskem bazenu, ali preživeli dan na prostem z obiskom parka BonBon Lawn. Simčki lahko celo postanejo socialni po dnevu zabave na soncu z preživljanjem kvalitetnega časa na lokalni mestnem zbirališču, Cake Pleasure Dome.

Za vse tiste, ki še niste lastniki omenjenega Stuff Pack-a, ali pa ste lastnik digitalne verzije, spodaj si lahko ogledate celoten ovitek The Sims 3 Katy Perry Sweet Treats.