POZOR! Sledeči popravek je bil menda odstranjen iz EAjevih strežnikov zaradi napake, ki je bila v popravku odkrita, ne zaradi tega, ker je bil popravek predčasno odkrit. Medtem ko bo potencialen popravek 1.23 odpravil napake tega, je do takrat namestitev in uporaba popravka 1.22 popolnoma na vašo lastno odgovornost!

Tako kot vedno, bo tudi The Sims 3 Generations prišel skupaj s popravkom za osnovno igro, ki pa ga je EA že naložil na svoje strežnike iz kjer si ga lahko torej že prenesemo.

Popravek verzije 1.22 (mimogrede, skupaj z Generations pride popravek verzije 1.21, tako da je očitno EA moral naknadno popraviti še kakšno napako, morda takšno, ki jo je povzročil celo popravek) si lahko prenesete iz EAjevih strežnikov našega strežnika, ta pa vam igro posodobi iz katerekoli verzije.

Vsi, ki boste popravek namestili, boste v igri med drugim že lahko vaše Simčke odeli v kocine, ročno določali dolžino vsake starostne dobe in uporabljali tudi sistem spominov. Uradnega seznama popravljenih oz. dodanih stvari še ni, saj je bil popravek odkrit predčasno, tako da bomo tega objavili šele, ko bo ta na voljo (glede na to, da bo Generations v ZDA izšel v torek, zna do takrat na uradno stran priti tudi seznam novosti).

POZOR! Vsi, ki uporabljate razne modifikacije pri igri, raje počakajte s posodabljanjem oz. pred igranjem te modifikacije raje odstranite, saj znajo povzročati probleme, dokler jih avtorji ne posodobijo.

Dodano: EA je umaknil popravek iz svojih strežnikov, zato si ga lahko predčasno prenesete iz našega strežnika!

5 komentarjev na The Sims 3 popravek 1.22

 1. lizixx pravi:

  Hei.. a tisti link *EAjevih strežnikov* sam meni ne dela al še komu?

  • w3by pravi:

   Sicer je trajalo nekaj časa, ampak je popravek zdaj naložen na naš strežnik, tako da si je zdej zadevo možno dol potegnit.

 2. Pingback: Latest Patch Removed | Simprograms

 3. urban19 pravi:

  Saj to bo možno prenesti tudi prek sims 3 louncherja, kajne?
  Jaz bom rajši še malo počakal.

  • w3by pravi:

   Če bojo karkoli še popravljal naknadno, boš preko launcherja dobil 1.23 verjetno, drugače pa tega.
   V vsakem primeru igra z 1.22 deluje normalno, menda je samo nek hrošč povezan s fotografiranjem prisoten, to je pa vse. V vsakem primeru se bo dalo iz 1.22 nadgradit na novejšo verzijo, tako da lahko že zdaj tega namestiš.

Objavi komentar...