V nadaljevanju novice si preberi sporočilo za javnost ob najavi stuff packa, spodaj pa še štiri renderje (s klikom na predogled si oglej večjo sliko).

 

Daj tvojemu mestu prenovo s The Sims 3 Town Life stuff packom

Zgradi nove stavbe, kot je elegantna knjižnica, tehnološko napredna telovadnica, sončno igrišče ali izvrstno pralnico.

 

Nadgradi tvojo sosesko in stil tvojih Simčkov z novimi predmeti in lokacijami za njihove domove in mesto. The Sims studio ponosno naznanja The Sims 3 Town Life Stuff, ki je ustvarjen zate, da nadgradiš tvojo sosesko in zapraviš dan po mestu in bo na voljo 26. julija 2011 (v Sloveniji najverjetneje 29. julija).

 

Imajo tvoji Simčki radi knjige? Zgradi jim knjižnico, kjer se lahko spoznavajo in klepetajo s svojimi sosedi (a ne pozabi, da ne smeš biti preglasen!) ali dodaj eno novih retro knjižničnih setov v njihov dom. Če imajo tvoji Simčki raje trening, potem zgradi tehnološko napredno telovadnico s tekočimi trakovi, napravami za dvigovanje uteži in več. Za Simčke, ki so usmerjeni v družino pa ustvari nova igrišča, polna peskovnikov, toboganov, drevesnih hišic in ostalih zabavnih predmetov.

 

Poleg tega lahko s The Sims 3 Town Life Stuff packom dobiš pralne in sušilne stroje za tvoj dom, nove vsakodnevne obleke in frizure, ki bodo izboljšale izgled tvojih Simčkov, pa tudi javne parcele, kot so Fresh and Frozen Express Grocer, Par Excellence Preparatory School in Scrumptious Nibbles Café.

Objavi komentar...