The Sims Slovenija > The Sims 3 > Dodatek > The Sims 3 Ambitions

Datum izida

4. junij 2010

PEGI ocena

12+ Nasilje Spolnost

Nakup

Kupi na igabiba.si:
DVD | samo koda

Kdo boš ti?

Postanite neustrašni heroji in odlični podjetniki!
Kot drugi dodatek za igro The Sims 3, najbolje prodajano igro leta 2009, The Sims 3 Ambitions dovoljuje, da slediš različnim razburljivim potem in karieram v življenju tvojih Simčkov, ki sproti vplivajo na celotno igralno izkušnjo in sosesko. Med delom imaš neposreden nadzor nad Simčkom, tako da lahko izbereš, kako bodo preživeli svoje dneve. Odloči se, ali bodo tvoji Simčki mestni heroji, ali pa bodo povzročili polno nevšečnosti med sosedi. Naj tvoji Simčki rešijo dan kot pogumni gasilci, spremenijo mesto kot glavni arhitekti ali pa naj živijo na robu kot lovci na duhove. Izberi pot stilista in raziskuj nov system tetoviranja in spremeni izgled Simčkovih sosedov na moden ali katastrofalen način.

Bodo tvoji Simčki našli uspeh kot bogati izumitelji ali si bodo podaljšali življenje kot nori znanstveniki? Bodo odkrili skrivnosti kot zasebni preiskovalci z iskanjem prstnih odtisov ali bodo zastrahovali osumljence za podatke? Prvič imaš nadzor nad potekom karier tvojih Simčkov in ti se odločaš, ali bodo delali za dobro ali zlo, ali bodo ubrali ustvarjalno pot ali tehnične afere, bodo hitro prilezli na vrh ali bodo lenarili. Prihodnost Simčkovih uspehov ali neuspehov je popolnoma v tvojih rokah.

 

Lastnosti

Raznolikost

Bodi heroj ali pa se zafrkavaj s sosedi kot gasilec, zasebni preiskovalec, zdravnik, lovec na duhove in več!

 

Nadzor

Prvič lahko nadziraš dejanja in interakcije tvojih Simčkov, medtem ko so v službi.

Vpliv

Odločitve, ki jih narediš za Simčka, medtem ko je v službi, zdaj spremenijo njihovo mesto in vplivajo na druge Simčke. Uredi strukturo mesta kot arhitekt ali postaiv modne trende med sosedi kot stilist.

Nove dejavnosti

Obvladaj umetnost izumljanja, kiparjenja in tetovaže in uporabi tvoje spretnosti, da si prislužiš Simoleone in napreduješ v tvoji življenjski sreči.

Bonus vsebina

Registriraj tvojo igro, da dobiš dostop do ekskluzivnih spletnih vsebin, kot so zasebni primeri, lasje, pripomočke za izumitelje in skulpture, ki jih lahko ustvariš na izdelovalcu skulptur.